Are sau nu Ana Baniciu intervenții estetice? Momentul adevărului

21.07.2020, 11:27
Are sau nu Ana Baniciu intervenții estetice? Momentul adevărului
Are sau nu Ana Baniciu intervenții estetice? Momentul adevărului

Cântăreața Ana Baniciu a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește intervențiile estetice.

La o emisiune de televiziune, Ana Baniciu a fost întrebată despre operațiile esstetice. Aceasta a afirmat că nu are astfel de intervenții.

”N-am intervenții, decât mici retușuri care nu țin de bisturiu”, a declarat Ana Baniciu, citată de spynews.ro.

Ea nu exclude însă posibilitatea de a se lăsa pe mâna medicului estetician dacă va avea nevoie de vreoo operație estetică.

”Nu zic nu, poate pe viitor, dacă voi avea nevoie, voi face operații. N-am nici o problemă nici cu cei care o fac”, a afirmat artista.

„Nu mi-aș face mai mari sânii. Eu cred că sunt frumoasă așa cum m-a lăsat mama natură”, a completat Ana Baniciu.

A câștigat ”Asia Express”

Ana Baniciu a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Raluka. De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

E pretențioasă la bărbați

Ana Baniciu a explicat și cum ar vrea să fie bărbatul de lângă ea. Printre altele, vedeta își dorește ca partenerul ei să muncească mai mult ca ea pentru ca astfel să o motiveze și pe ea.

„Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine”, a detaliat cântăreața într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

citește și...