Ar mai participa Anca Sigartău la ”Asia Express”? ”Ani de zile aveam un vis recurent”

24.10.2021, 15:59
Ar mai participa Anca Sigartău la ”Asia Express”? ”Ani de zile aveam un vis recurent”
Ar mai participa Anca Sigartău la ”Asia Express”? ”Ani de zile aveam un vis recurent”

Actrița Anca Sigartău, în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre participarea sa în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Artista a mărturisit că ar mai pleca într-o astfel de călătorie fără să stea pe gânduri. ”Ani de zile aveam un vis recurent”, a declarat Anca Sigartău.

Actrița Anca Sigartău a participat, alături de fiul său, Teodor, la emisiunea ”Asia Express” sezonul 3.

Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că ar repeta experiența de la ”Asia Express”.

Ar mai participa Anca Sigartău la ”Asia Express”? ”A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea”

”Daaaaaaaaaaaaaa. Mi-aş dori să ne reîntoarcem în Sri Lanka și să ne bucurăm, în tihnă, de toate locurile prin care am trecut şi nu vedeam decât bucăţele, pentru că important era să vedem acel steag roşu. A fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Ani de zile aveam un vis recurent. Lângă pat era o pereche de adidaşi albi. Mă sculam, îmi puneam acei adidaşi şi plecam în lume…”, a declarat Anca Sigartău.

”Mi-aş dori să plecăm în Peru, în Argentina, în Cuba, Mexic… Dacă o vom face, vom lua o cameră cu noi şi chiar dacă nu vom avea probe de trecut, vă garantez că veţi vedea una dintre cele mai frumoase experienţe, cu un rucsac în spate şi o tonă de poveşti…”, a completat actrița.

Ce vedete concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciu și Oase și CRBL.

citește și...