Apelul creatoarei de modă Rita Mureșan. ”Să facem în fiecare zi, la ora 21:00, o rugăciune pentru sănătate și protecție pentru toți românii”

19.03.2020, 09:25
Apelul creatoarei de modă Rita Mureșan. ”Să facem în fiecare zi, la ora 21:00, o rugăciune pentru sănătate și protecție pentru toți românii”
Apelul creatoarei de modă Rita Mureșan. ”Să facem în fiecare zi, la ora 21:00, o rugăciune pentru sănătate și protecție pentru toți românii” Apelul creatoarei de modă Rita Mureșan. ”Să facem în fiecare zi, la ora 21:00, o rugăciune pentru sănătate și protecție pentru toți românii”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a făcut apel la prietenii săi din mediul virtual. Vedeta le-a cerut acestora să se roage împreună, în fiecare zi, la aceeași oră, pentru sănătatea celo afectați de pandemia de coronavirus.

Rita Mureșan a mărturisit, în mesajul transmis în online, că a avut probleme în ultima perioadă de timp. De asemenea, Rita Mureșan că fata sa cea mică, Gloria, a reușit să revină în țară, în timp ce fiica sa cea mare, Rebecca, este izolată la New York.

”Nu am mai scris de mult pentru că am avut problemele mele personale! Nu vă întristez cu ele! Dar vă dau o veste bună: Gloria e acasă, în izolare normal, dar în sfârșit unul din copii e acasă! Va rog să facem în fiecare zi la ora 21:00 o rugăciune pentru sănătate și protecție pentru toți românii, oriunde ar fi! Mai ales că și fiica mea cea mare, Rebecca, e izolată în New York!”, a spus Rita Mureșan.

”Acum vreo 3 ani vă spuneam în seminarii că o să vină vremea când se vor închide granițele țării! Iată că a venit! Vă mulțumesc tuturor celor care în ultimii 7 ani ați venit la seminarii, inițieri, citiri! Sper că v-am ajutat și v-am schimbat puțin viața! Să fim sănătoși! #stamacasa ??❤️??”, a încheiat vedeta.

Bilanțul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns la 260 miercuri. Din data de 16 martie 2020, în România a fost decretată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

citește și...