FOTO / Apariție spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Răvășitoare într-o rochie roșie și transparentă

23.06.2021, 15:23
FOTO / Apariție spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Răvășitoare într-o rochie roșie și transparentă
Apariție spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Răvășitoare într-o rochie roșie și transparentă

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, a avut o apariție răvășitoare în mediul online. Aceasta s-a afișat în fața fanilor săi într-o rochie de culoare roșie, transparentă și cu spatele gol. Ținuta i-a pus în valoare foarte bine silueta și atuurile fizice binecunoscutei prezentatoare de televiziune.

La 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată ireproșabil.

Cele mai recente imagini cu vedeta a stârnit un val de reacții în mediul online.

Apariție spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Pe contul său de Instagram, Mihaela Rădulescu a postat două fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie, mulată, transparentă și cu spatele gol. Ținuta a scos în evidență formele foarte bine conturate ale divei, iar fanii din online ai acesteia s-au întrecut în complimente.

”Ești superbă”, ”Nu se poate așa ceva! O capodoberă! O frumusețe”, ”Superbă”, ”Frumoasă, ”Respect! Superbă”, i-au transmis internauții Mihaelei Rădulescu. Postarea vedetei TV a adunat peste 18.000 de like-uri.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

citește și...