Apariția Gabrielei Cristea care a stârnit val de reacții. ”Chiar exagerezi cu modificatul pozelor”

12.07.2021, 16:21
Apariția Gabrielei Cristea care a stârnit val de reacții. ”Chiar exagerezi cu modificatul pozelor”
Apariția Gabrielei Cristea care a stârnit val de reacții. ”Nu înțeleg de ce modifici așa mult pozele. Ești frumoasă și cu niște kilograme în plus”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a stârnit un val de reacții în mediul online cu cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare. Internauții i-au atras atenția că editează prea mult imaginile și i-au transmis că ar trebui să se arate în fața fanilor așa cum este ea naturală.

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online, Gabriela Cristea apare îmbrăcată într-o rochie lungă și vaporoasă, de culoare roz, în care afișează o siluetă de invidiat.

Internauții, însă, au comentat foarte mult pe seama faptului că vedeta de televiziune apelează la retușarea imaginilor respectivă.

Apariția Gabrielei Cristea care a stârnit val de reacții.  ”Nici vorbă să arăți așa în realitate”

Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea Gabrielei Cristea pe rețelele de socializare au reacționat la vederea fotografiei.

”Nu înțeleg de ce modifici așa mult pozele. Ești frumoasă și cu niște kilograme în plus”,  ”Prea mult Photoshop, ești mult mai frumoasă în realitate”, ”Indiferent… cu Photoshop sau nu, tot frumoasă, deșteaptă, femeie de 10”, ”Vineri parea ca mai ai ceva kilograme de dat jos dar se pare ca peste weekend ai reusit sa le “rezolvi””, ”Filtrele astea le desfigurează, nicidecum nu arată așa Gabriela. Lăsați-vă naturale, nu vă mai ascundeți imperfecțiunile, foamnă”, ”Dar la TV pare mult mai grasă”, ”Oricum ea este frumoasă și cu câteva kilograme în plus”, ”Îți stă mult mai bine voluptuoasă”, ”Editezi mult pozele, la TV ești o alta”, ”Nici vorbă să arăți așa în realitate, Photoshop la greu”, ”Chiar exagerezi cu modificatul pozelor”, ”Gabriela, lasă Photoshop-ul. Tu ești frumoasă natural”, ”La TV arăți altfel și în poze mai slabă”, ”Fără Photoshop, fii asumată!”, au comentat internauții.

Gabriela Cristea este măritată și are doi copii

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

citește și...