Apariția cu care Anca Țurcașiu și-a impresionat fanii. ”Mi-a fost atât de dor să port o rochie și niște tocuri”

26.01.2021, 15:43
Apariția cu care Anca Țurcașiu și-a impresionat fanii. ”Mi-a fost atât de dor să port o rochie și niște tocuri”
Apariția cu care Anca Țurcașiu și-a impresionat fanii. ”Mi-a fost atât de do să port o rochie și niște tocuri”

Anca Țurcașiu a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată elegant, vedeta mărturisind că i-a fost dor să se îmbrace în rochie și să poarte tocuri.

În imaginea respectivă, Anca Țurcașiu apare îmbrăcată într-o rochie din lână, de culoare crem, lungă, și poartă cizme cu toc. ”Mi-a fost atât de dor să port o rochie și niște tocuri! Să am unde merge îmbrăcată cât de cât elegant! Voi cum stați cu dorul ăsta?”, le-a mărturisit artista celor care îi urmăresc activitatea online.

Internauții i-au răspuns imediat: ”Wow, ce bine îți vine rochia. Ești atât de frumoasă”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Frumoasă, drăguță, caldă”, ”Foarte frumoasă”, ”Super, ești o fată elegantă”, ”Doamne ,cat esti de frumoasă, cât de bine arati ! Peste tine chiar nu au trecut anii. Superbă!”, ”Pe o persoană frumoasă stă bine orice rochie”, ”Atrăgătoare, așa sunteți”, ”Ce frumoasă ești”, ”Ești faină rău”.

Anca Țurcașiu a început anul 2021 plină de speranță

Anul 2020 a fost unul dificil pentru cântăreața Anca Țurcașiu. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020. Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu.

Însă, vedeta a început anul 2021 plină de speranță, cu gândul că va fi un an foarte bun, după cum a afirmat la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”Mi-am dorit ca anul 2021 să fie unul perfect, așa cum am visat, unul foarte bun, cu de toate. Nu mi-am pus nicio dorință la douăsprezece noaptea, doar am fost fericită. Am simțit că este o atmosferă minunată. Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat, cu încredere în Dumnezeu, cu nădejde”, a declarat artista

citește și...