Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu în mediul online. ”Să nu împărtășesc totul, mă face mai fericită ca niciodată”

16.09.2022, 13:36
Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu în mediul online. ”Să nu împărtășesc totul, mă face mai fericită ca niciodată”
Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu în mediul online

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 53 de ani, a făcut un anunț neașteptat în mediul online. Aceasta a decis să stea departe de rețelele de socializare. Cea supranumită ”diva de la Monaco” a explicat că păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală și să nu mai împărtășească tot ceea ce face în mediul online.

Mihaela Rădulescu le-a transmis un mesaj celor care îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Vedeta de televiziune a explicat că își dorește să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa pesonală și să nu mai împărtășească tot ceea ce face.

Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu în mediul online.  ”Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare”

 

”A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică să învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în tăcere, cum să nu explic totul străinilor… ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar este posibilă, cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram, potrivit revistei Unica.

”Întotdeauna am avut superputerea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face mai fericită ca niciodată. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal, cu postările acelea zilnice despre tot programul meu, dar nu ne luptăm cu toții să fim noi înșine? Da, asta sunt eu acum. Sunt mândră de mine. Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, singurii care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate… mai bine mai târziu decât niciodată”, a mai transmis vedeta.

Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a dat detalii despre relația sa la distanță cu Felix Baumgartner într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

Despre o eventuală căsătorie cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu spunea, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV: “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

citește și...