Anunțul făcut de Cristina Mihaela în legătură cu emisiunea ‘Puterea dragostei’! Ce se întâmplă cu toți concurenții

21.12.2020, 11:41
Anunțul făcut de Cristina Mihaela în legătură cu emisiunea 'Puterea dragostei'! Ce se întâmplă cu toți concurenții
Anunțul făcut de Cristina Mihaela în legătură cu emisiunea 'Puterea dragostei'! Ce se întâmplă cu toți concurenții

Premieră în emisiunea ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D! Prezentatoarea show-ului matrimonial, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat că unii concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus și au intrat la izolare. 

Drept urmare, ediția de luni, 21 decembrie, se va desfășura în condiții speciale. La începutul emisiunii, niciun concurent nu era prezent, cele două case fiind goale.

Coronavirus a lovit casa ‘Puterea dragostei’

Cristina Mihaela a ținut să precizeze că așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum într-o emisiune tv. Unii concurenți au COVID-19 și sunt la izolare. Cu toate acestea, show-ul de la Kanal D va continua cu ceilalți tineri.

‘Dragi telespectatori, poate va intrebati de ce sunt singura. De ce aceste case sunt goale? Dar mai ales, unde sunt concurentii? Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scapa. Cum ar fi covidul. Din pacate, unii dintre concurentii nostri au luat contact cu acest virus. Vreau sa va transmit urmatorul lucru: show-ul va continua in casa ”Puterea dragostei”, a fost anunțul făcut de Cristina Mihaela.

Mai mulți concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au fost depistați cu coronavirus, iar producătorii au instalat carantină generală în casă! Drept urmare, filmările au fost întrerupte o perioadă de timp.

Cine sunt concurenții infectați cu COVID-19

Echipa de la Kanal D a luat toate măsurile de precauție pentru cei absenți din show-ul matrimonial. În plus, aceștia sunt testați periodic.

Primul concurent care a avut semne de COVID-19 a fost Codruț, căruia i s-a făcut rău în gală. Fostul partener al Alexandrei a crezut că a fost vorba despre o simplă răceală.

Cei trei băieți infectați cu noul coronavirus sunt Marinescu, George și Codruț, iar aceștia au fost puși în izolare imediat după primirea rezultatului pozitiv al testului.

Dintre fete, Mariana a fost cea depistată cu coronavirus, însă ea nu a prezentat niciun fel de simptom. În timpul carantinei, George ar fi încălcat regulamentul pentru că voia neapărat să își cumpere haine.

citește și...