Anunțul făcut de Cove. ”Întreaga echipă a fost testată și nu avem niciun coleg infectat cu COVID-19”

29.06.2020, 15:28
Anunțul făcut de Cove. ”Întreaga echipă a fost testată și nu avem niciun coleg infectat cu COVID-19”
Anunțul făcut de Cove. ”Întreaga echipă a fost testată și nu avem niciun coleg infectat cu COVID-19”

Cove, Gabriel Coveșanu, a anunțat pe contul său de socializare, că niciun membru al echipei de la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV mu este infectat cu coronavirus. Anunțul vine după ce Adela Popescu, colega sa, a fost internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Adela Popescu, care a fost externată zilele trecute,  a revenit luni, 29 iunie 2020, alături de Cove, la cârma emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, după ce săptămâna trecută a fost internată în spital.

”Echipa este completă! Mă bucur mult că suntem bine cu toții! Întreaga echipă Vorbește lumea a fost testată și nu avem nici un coleg infectat cu Covid 19. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost îngrijorați de starea noastră de sănătate, suntem bine și vă așteptăm alături de noi în fiecare dimineață de la 10:30. Săptămâna frumoasă tuturor!”, a anunțat Cove în mediul online.

Adeluca, scumpa de ea, este prezentă! Este în carne şi oase aici, mai mult oase. A slăbit, sărăcuţa,  find bolnăvioară”, a spus Cove în direct.

“Mă bucur că vă regăsesc în micile ecrane. Sunt bine. A fost o aventură pe care nu o aşteptam, dar a trecut”, a declarat Adela Popescu.

De ce a lipsit Adela Popescu de la emisiune

Marți, 23 iunie 2020, nu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cove, Gabriel Coveșanu.

Colegul Adelei Popescu, Gabriel Coveșanu, a anunțat în direct că vedeta trebuie să facă niște investigații suplimentare legate de o afecțiune digestivă, explicând că aceasta s-a simțit rău de câteva zile.

“A avut o noapte destul de grea, acum se odihnește”, a explicat prezentatorul.

Miercuri, Adela Popescu a intrat în direct la emisiune, din spital, și a explicat ce s-a întâmplat și care este starea ei de sănătate.

“De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul (…) m-am prezentat la urgență si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu a ținut să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus.

“Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid”, a adăugat vedeta.

“Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu COVID-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou”, a mai spus ea.

citește și...