Adela Popescu a lipsit de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”A avut o noapte destul de grea”

23.06.2020, 15:54
Adela Popescu a lipsit de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”A avut o noapte destul de grea”
Adela Popescu a lipsit de la emisiunea ”Vorbește lumea. ”A avut o noapte destul de grea”

Adela Popescu a lipsit marți, 23 iunie 2020, de la emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care o prezintă, alături de Cove, la postul de televiziune Pro TV.

La emisiunea respectivă, Cove, pe numele său întreg Gabriel Coveșeanu, a explicat care este motivul absenței colegei sale de platou.

Cove a anunțat în direct că vedeta trebuie să facă niște investigații suplimentare legate de o afecțiune digestivă, explicând că aceasta s-a simțit rău de câteva zile.

Cove a dat asigurări că Adela Popescu nu are probleme care au legătură cu infecția cu COVID-19 și că va reveni cât de curând posibil la emisiune.

”A avut o noapte destul de grea, acum se odihnește”, a declarat prezentatorul de la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Este căsătorită cu Radu Vâlcan și are doi copii

Adela Popescu, în vârstă de 33 de ani, și Radu Vâlcan, în vârstă de 43 de ani, formează una dinte cele mai fumoase familii din showbiz-ul românesc, alături de cei doi copii ai lor.

În cadrul unui interviu, Adela Popescu a dezvăluit care este momentul zilei în care reușește să fie singură cu soțul ei.

”În general, tabieturi există doar dacă cei mici au chef să se joace împreună și nu stăm cu ei sau dacă fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi. După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial (Homeland în această perioadă), mâncăm înghețată și bem un pahar de vin. Sunt momentele când suntem doar noi doi și le așteptăm, în fiecare zi!”, a declarat Adela Popescu.

Cine este Adela Popescu

Adela Popescu este cunoscutpă publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu.

citește și...