Antonio de la Rua, fostul iubit al Shakirei, rupe tăcerea și lămurește totul despre “împăcarea” cu artista. “Asta spune multe”

18.10.2022, 14:56

În contextul despărțirii dintre Shakira și Gerard Piqué, în urmă cu câteva săptămâni, a apărut un zvon potrivit căruia cântăreața columbiană ar fi reluat comunicarea cu omul de afaceri argentinian Antonio de la Rúa, cu care a avut o relație de 11 ani. În urmă cu câteva zile, jurnalista Karina Iavicolí, pentru emisiunea “Socios del Espectáculo”, a confirmat că știe din surse foarte bune că foștii iubiți au reluat comunicarea și nu exclude o reîntâlnire la Miami.  Omul de afaceri argentinian și cântăreața columbiană au avut o relație timp de 11 ani

Există mai multe nume care se leagă de Shakira după despărțirea de fotbalistul Gerard Piqué de la Barcelona. Însă, acum revin la numele altora de la fostul ei, este vorba de Antonio de la Rúa, care ar fi declarat care ar fi o posibilă întâlnire cu cântăreața columbiană.

În urmă cu câteva zile, jurnalista Karina Iavicolí pentru emisiunea “Partenerii de la Show” a confirmat că știe dintr-o sursă foarte bună că foștii iubiți au comunicat din nou și nu exclude o reîntâlnire la Miami, transmite marca.com.

Antonio de la Rua rupe tăcerea și lămurește totul despre “împăcarea” cu Shakira

Jurnalistul argentinian Juan Etchegoyen s-a arătat interesat de un interviu cu Antonio, la care acesta a răspuns: “Nu sunt genul care să dea interviuri, dar promit să vă anunț dacă mă răzgândesc”. Ulterior, corespondentul a profitat de ocazie pentru a-l întreba despre cântăreață.

“Am vorbit cu Antonio de la Rúa, din presă se susținea în urmă cu câteva săptămâni că va avea loc o întâlnire între Shakira și Antonio la Miami și am reușit să vorbesc cu Antonio în mijlocul acestei situații prin care trece cântăreața columbiană”, a spus el.

Cuvintele lui Antonio de la Rua

“Mai întâi l-am întrebat dacă există posibilitatea de a-i lua un interviu și mi-a răspuns categoric: “Nu am mai dat interviuri de mulți ani, dar promit să vă anunț dacă îmi schimb poziția”. L-am întrebat dacă aceste informații care vin din Spania sunt adevărate. Va avea loc o reîntâlnire cu fosta sa parteneră Shakira. L-am întrebat dacă această știre este adevărată și când a citit-o nu mi-a mai răspuns. Nu m-a blocat, ceea ce îi mulțumesc (…). Asta spune multe”, a conchis Etchegoyen.

Trebuie amintit că Antonio s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani și este tată, iar când s-a aflat de despărțirea neașteptată de Gerard Piqué, au apărut zvonuri că acesta ar fi contactat-o pe ea. Cântăreața columbiană a fost foarte îndrăgostită de Antonio, care i-a devenit manager până la sfârșitul relației lor. În prezent, de la Rúa este tată și este despărțit de fosta sa soție.

citește și...