Antonia, mesaj controversat pe Instagram. “O relație adevărată este atunci când…”

11.03.2022, 13:32

Antonia a postat un mesaj controversat pe Instagram. Vedeta și-a luat prin surprindere fanii astăzi, după ce a postat un mesaj referitor la relația de cuplu.“O relație adevărată este atunci când…”, a scris Antonia pe Instagram. Cum au reacționat fanii

Antonia și Alex Velea formează, de mulți ani, unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete din România. Cei doi au împreună doi băieți, pe Akim și Dominic, iar cântăreața mai are o fiică din fostul mariaj cu Vicenzo Castellano.

Chiar dacă relația dintre cei doi pare una perfectă, Antonia a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Vedeta a ridicat numeroase semne de întrebare după ce a postat un mesaj în care face referire la o poveste de dragoste în care nu există secrete sau minciuni între ei.

Antonia, mesaj controversat pe Instagram

“O relație adevărată este atunci când vă puteți spune unul ceiluilat orice. Fără secrete și minciuni!”, este mesajul postat de Antonia recent.

Fanii s-au întrebat dacă relația dintre cei doi este supusă unor momente dificile, după postarea controversată.

Antonia: ”Alex m-a învățat foarte multe lucruri bune”

Antonia declara anul trecut că a învățat foarte multe lucruri de la Alex Velea, subliniind că este o norocoasă pentru că acesta o sprijină necondiționat.

„Îmi iau puterea de la copii mei, părinții mei și de la Alex. M-a învățat foarte multe lucruri bune. Credeam că sunt o fire sensibilă. El m-a învățat să fiu și mai bună, să nu pun la suflet, să am răbdare. Dacă sunt acuzată pe nedrept și știu că nu e adevărat, mă supără foarte rău. El îmi spune: «Ai o familie frumoasă, ai un bărbat. Zâmbește! Fii civilizată!». Am apreciat că este foarte uman”.

Antonia, dezamăgită de persoanele din jur

Antonia a publicat, tot anul trecut, un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Vedeta s-a arătat dezamăgită de oamenii pe care îi considera prieteni.

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi.”

Vedeta a povestit în urmă cu ceva vreme că acum 3 ani, în timp ce se afla în drum spre un concert, a aflat că bunicul ei a decedat.
citește și...