Antonia, o nouă gafă în direct. Cum a fost pusă vedeta în dificultate

16.02.2022, 17:25

Antonia a fost pusă în dificultate, miercuri dimineață, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta nu scapă de frica de a greși în public și a făcut o nouă gafă de proporții. Vedeta a recunoscut că îi este rușine să vorbească în limba română. „Mi-e rușine să vorbesc în română. Este efectiv un blocaj”.

De-a lungul anilor, Antonia a fost vânată de mass-media din cauza greșelilor făcute în interviuri. Chiar dacă este atentă pentru a nu mai greși, vedeta mai are însă și scăpări, cum a fost apariția sa recentă.

Invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a-și promova cea mai noua piesă, Antonia a acceptat provocarea de a răspunde curiozităților venite din partea prezentatorilor. Florin Ristei i-a întrebat pe cei doi invitați, Antonia și Arkanian,  ce făceau la vârsta de 14 ani.

Antonia a făcut o nouă gafă

În timp ce Arkanian a spus că in acea perioada era doar un puștan, Antonia a încurcat perioadele din viața sa si a spus că pe atunci termina liceul, când în realitate probabil se referea la perioada școlii generale. Confuzia vedetei a fost remarcată de spectatori.

În trecut, artista a explicat că se simte rușinată să poarte discuții în română în fața camerelor de luat vederi, întrucât pentru ea totul se desfășoară mai întâi în engleză. Mai mult, vedeta a spus, într-un podcast cu Maria Popovici. că a fost victima bullying-ului.

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Este efectiv un blocaj”

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să mă victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a povestit Antonia în podcastul Mariei Popovici.

Antonia, însărcinată din nou?

O fotografie postată de Dani Oțil  a dat nastere la unele speculatii potrivit carora vedeta ar ține secretă o sarcină, potrivit click.ro. Fotografia o surprinde pe Antonia îmbrăcată într-o cămașă vaporoasă, care ridica semne de intrebare cu privire la o sarcina ascunsa.

Fanii au reacționat imediat: „Oare are bebe Antonia?”.

Anul trecut, Alex Velea a declarat că o altă sarcină i-ar pune sănătatea în pericol, de aceea un al treilea copil nu poate fi planificat.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat Alex Velea, în cadrul unei emisiuni tv.

citește și...