Antonia, critici dure la adresa lui Cătălin Măruță. ”Mai mult se face de râs”

22.05.2021, 11:30
Antonia, critici dure la adresa lui Cătălin Măruță. ”Mai mult se face de râs”
Antonia, critici dure la adresa lui Cătălin Măruță. ”Gratuit. Penibil. Răutate în prime time”

Antonia a răbufnit la adresa prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță.

Antonia este nemulțumită de faptul că preezebtatorul de televiziune Cătălin Măruță folosește numele ei și al lui Alex Velea prin întrebările pe care acesta le adresează invitaților săi la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Pro TV.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină””, a transmis Antonia în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea și Antonia, familie fericită alături de copiii lor

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Alex Velea a vorbit recent  despre cei doi băieți pe care îi are cu Antonia: Dominic, în vârstă de șase ani, și Akim, în vârstă de patru ani. Cei doi sunt plini de energie, iar cântărețul a declarat că îi duce deja pe cei mici la diverse sporturi. „Sunt niște năzdrăvani băieții. Au energie maximă. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA”, a spus artistul.

citește și...