Antonia a împlinit astăzi 33 de ani. Cum a surprins-o Alex Velea. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu…”

12.04.2022, 16:24

Antonia își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 33 de ani. Partenerul solistei i-a făcut o urare surprinzătoare. Alex Velea a reușit să o surprindă pe partenera lui de viață.

La 33 de ani, Antonia se poate lăuda cu o viață frumoasă, atât în plan profesional, cât și personal. Vedeta se iubește de aproape 10 ani cu Alex Velea.

Alex Velea a reușit să o surprindă pe partenera lui de viață. Artistul i-a făcut câteva declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat pe rețelele de socializare. Solistul a ținut să își facă publice sentimentele pentru mama copiilor săi. Mai mult, Alex Velea a mărturisit că a compus foarte multe piese cu gândul la cea care urmează să îi devină soție.

Alex Velea, declarații neașteptate

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Tie, Antonia, îți mulțumesc, că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos că te am. Te iubesc până la moarte și după. La mulți ani fericiți, dragostea mea”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Una dintre colegele ei de breaslă care s-au grăbit să o felicite este Inna, care i-a transmis un mesaj de la primele ore ale diminetii.

Mesajul Innei

„La mulți ani! Ești specială!”, a fost mesajul scris de Inna cu ocazia zilei de naștere a Antoniei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.  Anul trecut, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, după opt ani de relație. 

„A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia.
După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Antonia are o fetiță, pe Maya, din fosta relație cu Vincenzo Castellano. Alex și Antonia au împreună doi copii, pe cei doi băieți, Dominic și Akim.

citește și...