Antena 1 lansează show-ul ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Când va fi difuzat

20.01.2022, 12:40
Antena 1 lansează show-ul ”Dancing on Ice – Vis  în doi”. Când va fi difuzat
Antena 1 lansează show-ul ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Când va fi difuzat

Postul de televiziune Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen ”Dancing on Ice – Vis în doi”, emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Formatul Dacing on Ice se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, precum Italia și Chile.
Nouă celebrități vor accepta provocarea ”Dancing on Ice – Vis în doi” și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Antena 1 lansează show-ul ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Va fi difuzat săptămânal

Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice.

Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs ”Dancing on Ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1.

citește și...