Anna Lesko, reacție dură în online. ”Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”

27.09.2021, 13:14
Anna Lesko, reacție dură în online. ”Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”
Anna Lesko, reacție dură în online. ”Cu ce drept ma etichetezi si pui la indoiala educatia copilului meu, rolul meu de mama?!”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, a transmis un mesaj extrem de dur în mediul online. Artista a răbufnit la adresa celor care o critică pentru aparițiile sale super provocatoare. ”Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”, a spus răspicat Anna Lesko.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.  În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată.

Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, lucru care a atras o mulțime de comentarii la adresa sa. Sătulă de criticile pe care le primește în mediul online, Anna Lesko a transmis un mesaj dur celor care comntează pe marginea ipostazelor provocatoare în care apare.

Anna Lesko, reacție dură în online. ”O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbracată pe stradă decat tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea!”

”Stiu ca multi dintre voi, cei cu capul pe umeri, veti gandi “Dar nu era nevoie, Anna…” , eu totusi simt sa o fac! Am sa las aici cateva randuri. Voi incepe prin a sublinia faptul ca nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care preda cursuri de drept constitutional si institutii politice, ci fac parte din lumea artistica! Intru in campul vostru vizual si sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea si scena reprezinta un show! Asta iti confera libertatea de a crea cele mai extravagante si indraznete tinute. Creatiile vestimentare in care apar sunt realizate special pentru mine de catre Andreea Corvin, intr-o stransa colaborare cu mine!”, a transmis Anna Lesko.

Anna Lesko a ținut să puncteze că poartă lenjerie intimă pe sub ținute, deși acest lucru este ascuns cu iscusință. ”Fiecare rochie este prevazuta cu lenjerie intima, atasata cu iscusinta, chiar daca sunt foarte decupate si parca se joaca cu mintea ta! O sa ai o surpriza sa constati ca sunt mai decent imbracata pe strada decat tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea! Cu ce drept ma etichetezi si pui la indoiala educatia copilului meu, rolul meu de mama?! Cand ai sa intelegi ca in viata aceasta avem mai multe indatoriri si “roluri de jucat”, iar intre acestea nu exista neaparat o legatura, fiecare latura se dezvolta independent in propria ei frumusete: cariera ta, rolul de mama, de sotie, de iubita, de fiica, de gospodina, de menajera, de prietena etc.

Daca tu in dormitor cu sotul tau, simti sa fii indecenta si initiezi un joc erotic asta nu inseamna ca esti o mama nedemna! Analizeaza de unde vine rautatea ta si pornirile de a arunca cu noroi in cineva pe care nu l cunosti. Fa curatenie in viata ta emotionala. Schimba prioritatile, valorile. Incearca sa vezi in ansamblu si unde te situezi tu si cum te raportezi la restul. Rezolva asta urgent!”, a  mai spus vedeta.

 

citește și...