Anna Lesko l-a fermecat pe George Piștereanu, la ‘Ferma’. Imagini interzise cu cei doi, în așternuturi

24.09.2020, 21:34
Anna Lesko l-a fermecat pe George Piștereanu, la 'Ferma'. Imagini interzise cu cei doi, în așternuturi
Anna Lesko l-a fermecat pe George Piștereanu, la 'Ferma'. Imagini interzise cu cei doi, în așternuturi

Concurenţii din ‘Ferma’ au avut parte de o nouă provocare. Au fost legați doi câte doi cu o sfoară și au fost nevoiți să se descurce împreună în activitățile din fermă.

Anna Lesko şi George Piştereanu au făcut față cu brio provocării și au oferit momente incendiare. Cei doi au petrecut o noapte incendiară împreună, deși solista a fost deranjată de modul în care George a dormit.

Anna Lesko și George Piștereanu au dormit împreună

“Ieri ne-am pus într-o poziţie, ne-am culcat, am adormit, dar în noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat. La un moment dat dormeai cu capul pe pieptul meu. Te-am apucat de cap și te zbăteai. Nicio poziție nu a fost bună pentru tine”, a mărturisit Anna Lesko.

“Cred că am fost agitat, nu ştiu care a fost faza. Dacă mi-ai fi dat de mâncare, aş fi fost cuminte. Dacă ne văd oamenii, că am dormit în braţele tale, eu ies câştigat”, a spus și actorul.

Viviana Sposub și George Burcea și-au petrecut noaptea împreună

Viviana Sposub și George Burcea s-au apropiat din ce în ce mai mult la ‘Ferma’. Cei doi au profitat că erau legați de mână pentru a petrece noaptea împreună. Nici de data aceasta, fostul soț al Andreei Bălan nu a ezitat să îi recunoască calitățile Vivianei: ‘Este foarte frumoasă și…călduroasă’. 

„Puteți să ne închideți luminile? Vă mulțumim foarte mult. Ce înseamnă să fii șef! Păi n-ai venit în camera șefului? Vă mulțumim foarte mult. Noapte bună”, a spus George Burcea.

În ediția trecută, Viviana Sposub a dormit cu Paul Diaconescu, despre care a afirmat că este cam înfierbântat. Cu toate că au dormit împreună, concurenții din ‘Ferma’ nu au întreținut relații intime.

‘Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat’, a spus vedeta în fața camerelor.

citește și...