Anna Lesko, în lacrimi la TV. Ce a făcut-o pe vedetă să plângă

03.11.2020, 16:00
Anna Lesko, în lacrimi la TV. Ce a făcut-o pe vedetă să plângă
Anna Lesko, în lacrimi la TV. Ce a făcut-o pe vedetă să plângă

Cântăreața Anna Lesko a fost copleșită de emoții la TV. Artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre fiul ei, Adam.

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, alături de Anda Adam, unde au vorbit despre experiența “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, dar și cum s-au luptat cu dorul de copiii lor. După ce a revăzut imaginile cu ea din “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, Anna Lesko a izbucnit în plâns și a vorbit despre perioada în care a stat departe de fiul ei, Adam.

“Ferma este o experiență de neuitat și am acumulat o sumedenie de emoții acolo. Mereu când am fost departe de Adam am ținut legătura cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam ceva scurt cât să îi aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă. Să-mi zică ceva, dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Dacă a mâncat bine (…) Dar cred că mamele înțeleg ce zic”, a declarat Anna Lesko printre lacrimi.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...