Anna Lesko, după încheierea show-ului ”Ferma”. ”M-am deschis mult și nu a meritat”

06.12.2020, 10:12
Anna Lesko, după încheierea show-ului ”Ferma”. ”M-am deschis mult și nu a meritat”
Anna Lesko, după încheierea show-ului ”Ferma”. ”M-am deschis mult și nu a meritat”

Cântăreața Anna Lesko a comentat, în mediul online, despre ce a însemnat pentru ea participarea la ”Ferma” și a făcut mărturisiri neașteptate despre experiențele trăite la show-ul transmis de postul de televiziune Pro TV.

Anna Lesko s-a numărat printre vedetele care au concurat anul acesta la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, artista a explicat în amănunt cum a fost experiența de la emisiune pentru ea.

Am simtit FERMA prin toti porii mei. Acolo nu am trait un joc, am trait o realitate. Este greu sa intelegi ce se intampla in FERMA de acasa si mai greu este sa faci parte din ea. Ma simteam de parca traiesc viata altcuiva. Smulsa din bratele fiului meu si a celor dragi, rapita mi-a fost viata pe care o duceam inainte, m-am trezit inconjurata de 17 oameni pe care nu ii cunosteam, in mijlocul unei paduri. Nu am fost perfecta si nici nu voi fi vreodata. Am incercat sa fiu varianta cea mai optima a mea in conditiile severe din punctul de vedere fizic, psihic si emotional. Usor, usor i-am descoperit si ne-am si inteles pana intr un punct. Cu unii la inceput cu altii spre final. Nu a fost totul roz intre noi, cu toate astea toti concurentii au avut ceva frumos in felul lor. In plus, datorita lor am reusit sa ma deosebesc printre ei si le multumesc pentru asta”, a spus vedeta.

Anna Lesko: ”M-am lovit de aceleasi reacții ca și în viața reală: invidie, frustrare atât din partea femeilor, cât și a câtorva bărbați”


Anna Lesko a mai povestit în mediul online că ”Ferma” nu a schimbat-o, însă a afirmat că s-a lovit de reacții de invidie și frustrare din partea celorlalți concurenți.

”Eu stiam ca la un moment dat lucrurile vor degenera cunoscandu-ma pe mine. Pot scoate usor din minti un om, cu felul meu de a fi: in gospodarie, ca am pareri, ca imi place sa execut lucrurile cu simt de raspundere, imi place sa fiu de folos. Femeia Gospodina in viziunea mea este un fel de zeita cu super puteri, care face aproape de toate si unele lucruri simultan:)). Stie sa gateasca, sa taie cu fierastrau, sa bata cuie, sa coasă si sa croseteze daca de maine ramai fara vesminte, stie rostul la animale, e luptatoare, sensibila, colorata si feminina. In FERMA m-am lovit de aceleasi reactii ca si in viata reala: invidie, frustrare atat din partea femeilor cat si a catorva barbati. FERMA nu m-a schimbat, doar mi a confirmat inca o data cum este OMUL: il hranesti, il incalzesti, ii alini durerea, ai si o vorba buna, un sfat, el se duce si te umple de noroi pe la spate. M am deschis mult si nu a meritat”, a comentat artista.


”Am pasit in lumea FERMEI facandu-mi o promisiune: sa fiu eu asa cum sunt cu bune si cu rele, fara perdea, fara prefacatorie si compromis. De la o zi la alta ma surprindeam cat de pregatita am fost pentru aceasta experienta (contrar opiniei mele de la inceput), ca sa o pot duce pana la finalul concursului. Felul in care m-au eliminat a fost o surpriza neplacuta pentru mine, ma simteam tradata si ranita. Trairea falsa este mai grea decat trairea unui sentiment neplacut, apasator. Asa ca am facut loc durerii, am trait-o! Am vrut sa stiu DE CE?! I am “suparat” cu existenta mea atat de tare incat ce a incoltit in ei a fost de neclintit. FERMA a fost pentru mine o experienta la cote maxime cu un gust amar la final. Sper ca astazi sa vada din alta perspectiva atitudinea si intentiile mele constructive la baza. Privesc peste umar si ma doare. Ma uit inainte si simt un gol in stomac de entuziasm pentru ce va urma.❤️”, a încheiat cântăreața.

 

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” din acest sezon și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a adăugat el.

citește și...