Anna Lesko, despre participarea la ”Ferma”. ”Îmi pun și eu întrebarea dacă aș mai face-o vreodată!”

07.11.2020, 11:41
Anna Lesko, despre participarea la ”Ferma”. ”Îmi pun și eu întrebarea dacă aș mai face-o vreodată!”
Anna Lesko, despre participarea la ”Ferma”. ”Îmi pun și eu întrebarea dacă aș mai face-o vreodată!”

Cântăreața Anna Lesko a vorbit despre ce a însemnat pentru ea participarea la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Anna Lesko este  una dintre cele mai incitante apariții de la show-ul ”Ferma”. Despre participarea sa la emisiune a făcut artista declarații pentru click.ro.

”Sunt la primul reality-show și cred, sincer, că este cel mai tare reality-show creat vreodată. Ferma este o experiență unică, aș putea vorbi enorm pe tema aceasta. Nu am să te mint, nu a durat foarte mult să mă conving să particip la acest reality, tocmai pentru că nu știam nimic despre Fermă. M-am uitat în perioada de izolare la câteva episoade. Mi-am dorit să iau întreaga experiență în piept, exact așa cum mi se oferă. Mi-am dorit să fiu aruncată complet nepregătită, în ideea de a nu fi, nici măcar puțin, pregătită pentru ceva anume. Este adevărat, cu alte ocazii sunt mult mai calculată, dar acum așa am simțit. Eu am gândit așa: ”Ce va fi, va fi”. Mi-am propus să fiu eu, 100%. Este o experiență fantastică, să ai camere pretutindeni, să ai microfonul non stop. Pentru mine, la un moment dat, nici nu a mai contat. Eu nu m-am expus în astfel de contexte și am păstrat toate aceste laturi firești, umane, care fac parte din caracterul meu, doar pentru mine”, a declarat vedeta.

Ce a răspuns Anna Lesko când a fost întrebată dacă ar mai participa la un astfel de show

Anna Lesko a a mărturisit că nu știe dacă ar mai participa la un show precum ”Ferma. Cântăreața a explicat și de ce anume. ”Îmi pun și eu întrebarea dacă aș mai face-o vreodată! Prețul este foarte mare: lumea te cunoaște dintr-un anumit context, cei de acasă nu analizează că nu pot vedea toate cele 24 ore, ci doar ce este comprimat într-o oră și jumătate. Mi-ar fi plăcut ca experiența să poată fi pusă pe tapet oră cu oră, pentru a putea înțelege fiecare sentiment, trăire, ceea ce din confortul de acasă nu poate fi înțeles”, a detaliat Anna Lesko.

Artista a recunoscut că a fost foarte greu la show-ul ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV.

”A fost foarte greu, dar această experiență m-a îmbogățit cu o sumedenie de lucruri. Deși mă pot adapta repejor situațiilor, începuturile mă pot lua prin surprindere, iar apoi găsesc resursa în mine pentru a trece peste orice situație. Am învățat să trec peste defectele oamenilor. Eu nu sunt o persoană perfectă și nu am promis așa ceva, ci am promis să fiu eu! Asta le-am explicat și celor care mă cunosc, că nu pot înțelege fiecare situație prin care am trecut acolo. Dacă nu ești pus în fața faptului împlinit, nu poți simți ce a fost acolo. Degeaba aș povesti ore despre acele momente, dar situațiile și contextele în care am fost puși… diferă de la om la om!”, a mai declarat ea.

citește și...