Anna Lesko are rubrică la TV. La ce emisiune va apărea vedeta de două ori pe săptămână

03.03.2021, 10:33
Anna Lesko are rubrică la TV. La ce emisiune va apărea vedeta de două ori pe săptămână
Anna Lesko are rubrică la TV. La ce emisiunea va apărea vedeta de două ori pe săptămână

Anna Lesko va avea o rubrică la o emisiune de televiziune, de două ori pe săptămână.

Cântăreața Anna Lesko i-a anunțat pe fanii săi din mediul online că va avea o ribrică culinară în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.  Despre Anna lesko se știe că este mare pasionată de gătit.

Pfaaaaaa, va vine sa credeti ca am acceptat provocarea de a fi in platoul emisiunii @vorbeste_lumea_oficial, in fiecare marti si joi cu rubrica mea de gatit?! Sunt tare incantata???‍♀️, a transmis cântăreața pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cine este Anna Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979.   În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic. Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

Anna Lesko este mare pasionată de pictură. Maeștrii care au inițiat-o în această artă au fost astfel de personalități remarcabile, precum Mircea Novac și Sabin Bălașa.

“Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, spunea artista într-un interviu.

citește și...