Anna Lesko a răspuns la cele mai intime întrebări. Care au fost cele mai inedite locuri în care a făcut amor

21.11.2020, 10:03
Anna Lesko a răspuns la cele mai intime întrebări. Care au fost cele mai inedite locuri în care a făcut amor
Anna Lesko a răspuns la cele mai intime întrebări. Care au fost cele mai inedite locuri în care a făcut amor
Cântăreața Anna Lesko a făcut dezvăluiri intime la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Anna Lesko a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”. În cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” Anna Lesko a răspuns la cele mai intime întrebări. ”Spune trei locuri inedite în care ai făcut amor?”, a fost una dintre întrebările la care a fost provocată să răspundă Anna Lesko. ”În avion. Și chiar am fost întrebată cum mi-a ieșit performanța. În pădure… chiar a fost inedit. Și în casa părintească”, a răspuns Anna Lesko.

Anna Lesko a oferit un răspuns clar și la întrebarea: „Care dintre foștii tăi iubiți, Marian Ionescu, Codin Maticiuc și Irinel Columbeanu era cel mai priceput în amor?”. Răspunsul Annei Lesko a fost Codin Maticiuc. ”Există un barbat din showbiz sau din afaceri căruia i-ai făcut avansuri și te-a refuzat?”, a mai fost întrebată Anna Lesko. Răspunsul a venit imediat: ”Nu există!”.

Anna Lesko, implicată în proiectul ”Ferma”

În prezent, cântăreața Anna Lesko este una dintre vedetele care concurează în cel mai nou sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Despre participarea sa la emisiune a făcut artista declarații pentru click.ro.

”Sunt la primul reality-show și cred, sincer, că este cel mai tare reality-show creat vreodată. Ferma este o experiență unică, aș putea vorbi enorm pe tema aceasta. Nu am să te mint, nu a durat foarte mult să mă conving să particip la acest reality, tocmai pentru că nu știam nimic despre Fermă. M-am uitat în perioada de izolare la câteva episoade. Mi-am dorit să iau întreaga experiență în piept, exact așa cum mi se oferă. Mi-am dorit să fiu aruncată complet nepregătită, în ideea de a nu fi, nici măcar puțin, pregătită pentru ceva anume. Este adevărat, cu alte ocazii sunt mult mai calculată, dar acum așa am simțit. Eu am gândit așa: ”Ce va fi, va fi”. Mi-am propus să fiu eu, 100%. Este o experiență fantastică, să ai camere pretutindeni, să ai microfonul non stop. Pentru mine, la un moment dat, nici nu a mai contat. Eu nu m-am expus în astfel de contexte și am păstrat toate aceste laturi firești, umane, care fac parte din caracterul meu, doar pentru mine”, a declarat vedeta.

citește și...