Anna Lesko a împlinit 42 de ani. ”M-am copt perfect”

11.01.2021, 13:58
Anna Lesko a împlinit 42 de ani. ”M-am copt perfect”
Anna Lesko a împlinit 42 de ani. ”M-am copt perfect”

Cântăreața Anna Lesko a împlinit 42 de ani și este într-o formă fizică de invidiat.

În data de 10 ianuarie, Anna Lesko și-a aniversat ziua de naștere. Artista a împlinit 42 de ani.Anna Lesko a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a fost întrebată cum se simte la vârsta de 42 de ani.

”42 de ani este o vârstă excepțională! La 40 am simțit această plenitudine. Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi? Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect”, a răspuns Anna Lesko, care este într-o formă fizică de invidiat.

Anna Lesko este mamă singură

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...