Anna Lesko a fost la un pas de măritiș. ”Am fost cerută de două ori”

26.05.2022, 11:51
Anna Lesko a fost la un pas de măritiș. ”Am fost cerută de două ori”
Anna Lesko, la un pas de căsătorie. ”Am fost cerută de două ori”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este mama unui băiețel, Adam , din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu DJ Vinnie, de care s-a separat în urmă cu trei ani. Arrtista nu a fost niciodată măritată, însă a mărturisit că a avut parte de cereri în căsătorie. ”Am fost cerută de două ori”, a afirmat vedeta.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație. Cu toate că nu a ajuns în fața altarului, Anna lesko a primit cereri în căsătorie, după cum a dezvăluit artista pentru revista Viva.

Anna Lesko a fost la un pas de măritiș. ”Erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit”

”Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a dezvăluit Anna Lesko.


Cântăreața a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică, mărturisind că ea își mai dorește o fetiță, însă băiețelul ei ar vrea să aibă un frate: ”Da. Mi-aș dori o fetiță foarte mult, dar Adam vrea băiat. Noi mai discutăm: eu vreau fetiță, el băiat, dar nu avem cu cine”.

citește și...