FOTO / Apariție spectaculoasă a cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu în costum de baie. Fanii au fost în extaz!

13.08.2020, 11:30
FOTO / Apariție spectaculoasă a cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu în costum de baie. Fanii au fost în extaz!
FOTO / Apariție spectaculoasă a cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu în costum de baie. Fanii au fost în extaz!

Interpreta de muzică populară Emilia Dorobanțu a făcut furori în mediul online cu una dintre rarele sale apariții în costum de baie.

Emilia Dorobanți este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgirte tinere interprete de muzică populară din țara noastră. Artista face furori nu doar pe scenă, la concerte, ci și în mediul online, unde își încântă admiratorii cu aparițiile sale.

Emilia Dorobanțu și-a cucferit fanii din mediul online cu cea mai rfecentă imagine postată pe contul ei de socializare, în care apare în costum de baie.

Profitând de zilele călduroase ale acestei luni, cântăreața a plecat alături de familie la mare. S-a fotografiat pe plajă, în costum de baie, cu un coș de fructe în brațe.

”Cine mai dorește , cine mai poftește … ?”, a notat Emilia Dorobanțu în dreptul fotografiei de la mare.


Fanii au fost cuceriți de apariția Emiliei Dorobanțu

Imaginea cu Emilia Dorobanțu în costum de baie i-a cucerit pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceltia s-au întrecut în complimente și nici nu e de mirare, pentru că interpreta de muzică populară are cu ce lăuda din punct de vedere fizic. Are o siluetă impecabilă și un tup cu forme fără reproș.

”Minune delicată și foarte frumoasă”, ”Ești superbă, frumoasă și talentată”, ”Frumoasă”, Foarte frumoasă, felicitări”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă foc și cu toate calitățile”, ”Bun, bun”, ”O, cât ești de frumoasă”, ”Ești cea mai frumoasă floare a muzicii populare”, ”Ești superbă”, ”Toată lumea dorește la o asemenea frumusețe”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de Emilia Dorobanțu de la prietenii săi virtuali.

Prima oară pe scenă, la 7 ani

”Primul contact cu scena l-am avut la vârsta de 7 ani. Era prima oara când cântăm în față a câtorva sute de oameni la sărbătoarea din localitatea mea și de fiecare dată când mă întorc să cânt pe aceea scenă devin nostalgică. Momentul unic și memorabil al sufletului meu rămâne rechemarea pe scena Festivalului “Maria Tănase “ în timpul concursului de către public , înmânarea premiului 1 de către maestrul Tudor Ghorghe și cuvintele acestuia ce au rămas întipărite în mintea și inima mea de copil: “Fata asta știe ce cântă și cum cântă “. Povestind acum,  îmi dau lacrimile de emoție și bucurie, deoarece eram un simplu tânăr ce bătea la porțile afirmării”, spunea Emilia Dorobanțu într-un interviu.

citește și...