Unde locuiește Mihaela Rădulescu de mai bine de o lună de zile de când filmează pentru ”Ferma”

08.09.2020, 12:59
Unde locuiește Mihaela Rădulescu de mai bine de o lună de zile de când filmează pentru ”Ferma”
Unde locuiește Mihaela Rădulescu de mai bine de o lună de zile de când filmează pentru ”Ferma”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre viața sa pe care o duce în ultima lună, de când a început filmările pentru show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan. Emisiunea va fi difuzată la TV începând din această seară.

Moderatoarea show-ului i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță pentru emisiunea ”La Măruță”. Printre altele, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că de mai bine de o lună de zile, de când au început filmările pentru ”Ferma”, locuieșțe într-o rulotă, pe un câmp din apropiere de București.

”M-am mutat cu totul la rulotă. Pro Tv a fost generos, mi-a dat un apartament la un hotel în București, m-au instalat acolo.

Și în prima noapte în care am văzut că fac vreo două ore pe drum, în loc să dorm, am spus: ”știți ceva, de mâine dorm la rulotă”. Am întebat trei lucruri simple: merge apa caldă, WC am, internat…

M-am mutat aici și n-am mai plecat deloc de aici din pădure”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Nu ține niciun fel de dietă


Mihaela Rădulescu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că nu ține niciun fel de dietă.

”Nu am ținut niciodată dietă. Te rog să aduni toți colegii mei și să-i întrebi ce mănânc au aici. Mănânc în fiecare zi ce îmi face plăcere, ce mi-e poftă. Am slană de vreo trei feluri, brânzeturi din astea românești, ceapă roție. Ieri am avut în meniu ciorbă de fasole cu costiță afumată”, a povestit vedeta.

Prezentatoarea de televiziune a recujnoscut că îi este urât să dormă singură în rulotă.

”Mi-e urât să dorm singură, dar… nu s-a oferit nimeni dintre colegii mei, pleacă toți acasă. M-am descurcat singură”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

 

citește și...