Anisia Gafton a spus care sunt defectele Annei Lesko. ”Dar are și calități”

21.07.2021, 16:15
Anisia Gafton a spus care sunt defectele Annei Lesko. ”Dar are și calități”
Anisia Gafton a spus care sunt defectele Annei Lesko. ”Dar are și calități”

Anisia Gafton a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măriță la Pro TV, unde a răspuns provocării sosurilor iuți.  Blonda a fost pusă să răspundă la o întrebare legată de cântăreața Anna Lesko. Anisia Gafton a spus care sunt, din punctul ei de vedere, defectele senzualei cântărețe pe care a cunoscut-o la show-ul ”Ferma”.

Anisia Gafton a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Românii au talent”. Ulterior, aceasta a apărut în numeroase show-uri de televiziune.

Zilele trecute, Anisia Gaton a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Anisia Gafton a spus care sunt defectele Annei Lesko.  ”Fioroasă, impulsivă”


În cadrul rubricii respective, Anisia Gafton a primit o întrebare ce se referea la defectele Annei Lesko. Și, pentru că a cunoscut-o în emisiunea ”Ferma”, Anisia a spus sincer ce crede despre cântăreață.

„Fioroasă, impulsivă, războinică, dar are și calități”, a declarat Anisia Gafton despre Anna Lesko.

Anisia Gafton a participat la show-ul ”Ferma”

Anisia Gafton a fost una dintre vedetele care au concurat în cel mai recent sezon la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Aceasta a fost prima eliminată din competiție. Anisia Gafton a explicat, într-un interviu, și cum a fost pentru ea participarea la show-ul ”Ferma”. Aceasta a afirmat că ar mai repeta experiența.

””Ferma” a fost o experiență pe care o întâlnești o dată în viață. De atunci prețuiesc mai mult orice – mâncare, bunic, pisic -, nu mă mai plâng atât de repede de orice, iar dacă am un disconfort mă gândesc că pot să rezit. Acum am căpătat mai multă experiență în ceea ce privește oamenii, în general. Înainte, dacă nu era destul de moale și cald patul, dădeam ochii peste cap mai ceva ca shoturile moldovenești, dar de când am fost la „Ferma” unde am dormit în paie cu o gașcă de gângănii pe mine și fără acoperiș, cu toate că afară ploua, acum pentru mine tot ce aș avea nevoie pentru un somn odihnitor este o scândură, o umbrela și un băț (să mă apăr de câini). Și, da, aș repeta experiența!”, a mai declarat Anisia Gafton.

citește și...