Angela Rusu și-a botezat fiica. Petrecere de 25.000 de euro

22.09.2021, 13:22
Angela Rusu și-a botezat fiica. Petrecere de 25.000 de euro
Angela Rusu și-a botezat fiica. Petrecere de 25.000 de euro

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu și partenerul ei de viață, Marius Moldovan, și-au creștinat fetița, Maria, care are patru luni, în urmă cu câteva zile, la Cluj. Evenimentul a fost unul fastuos, cu meniu de lux și 200 de invitați. petrecerea a costat 25.000 de euro. ”Nu ne-am uitat la bani”, a spus Marius Moldovan, soțul Angelei Rusu.

Interpreta de muzică Populară Angela Rusu și soțul său, Marius Moldovan, ș-a creștinat fetița, Maria, în data de 16 septembri. Evenimentul a avut loc la Cluj. Petrecerea a avut loc la SunGarden Therme, un complex hotelier de lux din Dej, unde au fost prezenți 200 de invitați, notează click.ro.

Nașii micuței Maria au fost cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu si soțul său și Mihaela și soțul ei, omul de afaceri Silviu Prigoană. Evennimentul a fost unul fastuos, cu meniu de lux. Atmosfera a fost întreținută de binecunoscutul artist Dan Bittman și trupa Holograf. petrecerea de botez a costat 25.000 de euro, potrivit sursei mai sus-menționate.

Angela Rusu și-a botezat fiica. ”A fost o seară explozivă”

“Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre”, a povestit Marius Moldovan, soțul Angelei Rusu.

”Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a adăugat acesta.

citește și...