Angela Rusu, prima apariție la tv după ce a devenit mamă la 47 de ani! S-a confruntat cu depresia postnatală

23.08.2021, 21:02
Angela Rusu, prima apariție la tv după ce a devenit mamă la 47 de ani! S-a confruntat cu depresia postnatală

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară în luna mai a acestui an. Solista de muzică populară a născut la 47 de ani o fetiță sănătoasă. Cu toate acestea, ea a recunoscut că s-a confruntat cu depresia postnatală. 

Invitată luni, 23 august, în noua ediție a emisiunii ‘Teo Show’, Angela Rusu a venit însoțită de partenerul ei, Marius Moldovan. Artista a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală.

Angela Rusu, prima apariție la tv după ce a devenit mamă la 47 de ani

‘Este greu, dar este frumos. Avem un copil superb, tot ce ne-am dorit. Eu am făcut o depresie postnatală urâtă. După ce am născut mi s-a părut totul un dezastru. A fost bine în spital, dar când am ajuns acasă, s-a schimbat totul.

Am început să mă panichez. Mi s-a resetat memoria. Nu mai știam ce am făcut cu fetele mele. Nu am putut să spăl copilul. Am sunat-o pe fiica mea să-mi dea detalii. A fost greu. Au trecut șase săptămâni până când mi-am revenit. Plângeam în fiecare zi. Nu știam ce mă fac cu copila. După ce a venit soacra mea, m-am mai relaxat. Eram într-o stare foarte urâtă’, a declarat Angela Rusu, în direct, la tv.

Artista de muzică populară își va creștina fetița pe data de 16 septembrie, la o biserică din Cluj. Petrecerea va avea loc la un restaurant din Dej.

I-a ars restaurantul din temelii

La finalul lui 2019, Angela Rusu a trecut prin momente grele după ce sala de evenimente situată pe strada Fizeșului din Gherla a ars din temelii.

Conform spynews.ro, restaurantul nu ar fi fost asigurat, așa că paguba este de 600.000 de euro. Angela Rusu a precizat că incendiul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

‘Viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor’, a spus Angela Rusu, conform Observator.

citește și...