Angela Rusu, despre Anca Țurcașiu. ”Există viață după divorț, ba chiar mai bună”

20.08.2020, 14:02
Angela Rusu, despre Anca Țurcașiu. ”Există viață după divorț, ba chiar mai bună”
Angela Rusu, despre Anca Țurcașiu. ”Există viață după divorț, ba chiar mai bună”

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu s-a întâlnit de curând cu Anca Țurcașiu la mare. Interpreta de folclor a vorbit despre Anca Țurcașiu și despre viața de după divorț.

Cântăreața Angela Rusu a cântat weekendul trecut într-un resort exclusivist de pe litoral, iar Anca Țurcașiu a prezentat evenimentul. Angela Rusu a sfătuit-o pe Anca Țurcașiu să se bucure de viață pentru că există viață și după divorț.

“Am întâlnit-o pe Anca după mulți ani. Arată ca o puștoaică. Frumoasă, tânără, nu am crezut că are 50 de ani. Pare de 20. O sfătuiesc să se bucure de viață și să nu stea într-o căsnicie toxică. Există viață după divorț, ba chiar mai bună. Din experiența mea pot să spun că pe oamenii buni Dumnezeu îi ajută”, a spus Angela Rusu, potrivit click.ro.

A divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

A trăit o poveste de dragoste cu Gheorghe Gheorghiu

În anii ’90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a durat patru ani.

Anca Țurcașiu povestea într-un interviu că a suferit în relația cu Gheorghe Gheorghiu.

”Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”, a afirmat vedeta.

citește și...