Angela Rusu a trecut prin momente grele din cauza unui diagnostic greșit. ”Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”

16.09.2022, 11:31
Angela Rusu a trecut prin momente grele din cauza unui diagnostic greșit. ”Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”
Angela Rusu a trecut prin momente grele din cauza unui diagnostic greșit

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu, în vârstă de 48 de ani, a făcut dezvăluiri sfâșietoare la o emisiune de televiziune de la pro TV. Artista a tecut prin momente extrem de dificile din punct de vedere al sănătății, după ce i-a fost pus un diagnostic greșit. ”Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit aceasta.

Angela Rusu este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, artista este căsătorită cu Marius Moldovan. Angela Rusu are trei fete. Pe fiica sa cea mai mică, Măriuca, a născut-o la vârsta de 46 de ani. În prezent, micuța are 1 an și trei luni. Larisa are 28 de ani, iar Rebeca 20 de ani.

Angela Rusu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a scos la iveală detalii dureroase din viața sa. Artista a povestit prin ce momente extrem de dificile a trecut după ce i-a fost pus un diagnostic greșit.

Angela Rusu a trecut prin momente grele din cauza unui diagnostic greșit. ”Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată”

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: „dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă”. Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit Angela Rusu la emisiunea respectivă.


Interpreta de muzică populară a declarat că soțul ei, Marius, a fost cel care i-a fost mereu alături: ”A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile. (…) Să știți că foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”.

citește și...