Andrew Tate răspunde la tweet-ul lui Piers Morgan care susține că a fost împușcat mortal în Dubai

27.12.2022, 17:01

Personajul a reacționat la zvonul privind moartea sa. O piratare a contului de Twitter al lui Piers Morgan a fost ieri subiect de discuție pe Twitter. Jurnalistul și prezentatorul de televiziune britanic a fost victima unui atac informatic, iar contul său de Twitter era dedicat scrierii de tweet-uri care anunțau moartea unor persoane cunoscute, printre care și Andrew Tate.

Controversatul personaj nu a lăsat să treacă ocazia și a reacționat în forță la presupusa sa moarte prin împușcare în Dubai.

Alte personalități care s-au simțit jignite de relatarea lui Piers Morgan au fost Regina Elisabeta a II-a, Ed Sheeran și fostul luptător de kickboxing menționat mai sus. Tweeturile au fost șterse între timp de Piers Morgan când a preluat contul, transmite marca.com.

“Greu de ucis”

Andrew Tate, care de fiecare dată când deschide gura nu lasă pe nimeni indiferent, a răspuns cu un: “Greu de ucis” la acuzația lui Piers Morgan. Celebrul american a declarat de mai multe ori că viața sa este amenințată de “agenți ai Matrix” și, în treacăt fie spus, a recunoscut că nu are de gând să se sinucidă.

Tweetul lui Andrew Tate a fost rapid inundat de mesaje de susținere, deoarece unii oameni au crezut în tweetul lui Piers Morgan. Cu toate acestea, Tate a negat instantaneu orice zvonuri false care ar putea circula.

Cine este Andrew Tate

Și-a început cariera în box și arte marțiale în 2005. În total, a luptat de 85 de ori și a câștigat 76 de meciuri. Ulterior, el a sărit în lumina reflectoarelor ca personaj controversat care critică discursurile democratice și susține cercurile de extremă dreapta de pe portaluri precum InfoWars, atât de mult încât în 2022 a fost căutat pe Google de mai multe ori decât Donald Trump sau coronavirusul.

citește și...