Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț. ”Nu comentez împăcarea cu Andrei”

10.01.2022, 17:55

Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț. Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano, a confirmat totul. ”Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește”, spune Vincenzo Aiello.

Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu fosta sotie. Anunțul a fost făcut chiar de fostul ei iubit, Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano.

În noiembrie 2020, Antonia și Andrei Ștefănescu au pus punct căsniciei lor de 7 ani. Artistul a oferit câteva detalii despre motivul care ar fi stat în spatele divorțului de Antonia, mama fiului său.

Ce spune Vincenzo Aiello despre relația cu Antonia

Anul trecut Andrei Ștefănescu a încercat să își refacă viața și se iubea cu fosta iubită a lui F. Charm, în timp ce  soția lui s-a iubit cu Vincenzo Aiello.

Vicenzo a vorbit despre relația cu Antonia. „A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”

De ce au divorțat Andrei și Antonia

În ceea ce privește motivele care au condus la divorț, Andrei Ștefănescu a recunoscut că și el poartă o parte din vină. Mai mult decât atât, artistul a subliniat că o problemă ar fi constat în faptul că nu au avut timp de vacanțe în cuplu, lucru care a dus la o ruptură.

”Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

citește și...