Andrei Ștefănescu o pune la zid pe Olivia Steer, după ce aceasta l-a criticat. ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut”

22.06.2020, 10:04
Andrei Ștefănescu o pune la zid pe Olivia Steer, după ce aceasta l-a criticat. ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut”

Cântărețul An drei Ștefănescu a vorbit despre starea s-a de sănătate după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Artistul a răbufnit la adresa fostei prezentatoare de televiziune Olivia Steer, care l-a criticat.

Andrei Ștefănescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Artistul, care este asimptomatic, este internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, sunt infectate cu coronavirus. Este vorba despre Alina Pușcaș, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir și Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

Andrei Ștefănescu a explicat care este starea sa în acest moment, dar a și comentat pe marginea declarațiilor fostei prezentatoare de televiziune Olivia Steer, care l-a acuzat că ”joacă un rol”.

”Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni”

”Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a spus Andrei Ștefănescu, citat de spynews.ro.

Artistul a afirmat că în momentul în care a văzut ce acuzații i se aduc l-a apucat plânsul.

”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu.

Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a mai spus cântărețul.

citește și...