Andrei Aradits se confesează. ”Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv”

24.11.2021, 15:19
Andrei Aradits se confesează. ”Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv”
Andrei Aradits se confesează. ”Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv”

Actorul Andrei Aradits, în vârstă de 47 de ani, și-a deschis sufletul la podcastul realizat de Cătălin Măruță. Acesta a mărturisit, printre altele, că se confruntă cu episoade de depresie. ”Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv”, a declarat Andrei Aradits la podcastul respectiv.

Andrei Aradits a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața sa. La podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, actorul a dezvăluit că se confruntă cu depresia.

Acesta a mărturisit că a încercat să apeleze la ajutorul unui specialist, însă experiența nu a fost una tocmai plăcută.

Andrei Aradits se confesează. ”A făcut mișto de mine, m-am enervat”

„Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv. Tac, mă joc pe calculator, mă îndobitocesc, așa, am o privire moartă. Nu ți se întâmplă când ai un invitat mai plicticos și trebuie să scoți simpatia și să simți după că ești dărâmat? Eu în general încerc să fiu simpatic la locul de muncă. Nu știu dacă trebuie, neapărat… iar acasă, când se termină un proiect, mă apucă niște tristeți. E groaznic, sufăr rău”, a declarat Andrei Aradits, potrivit revistei Avantaje.

„Am fost o singură dată la un terapeut, a făcut mișto de mine, m-am enervat, îmi venea să-i dau cu pumnul în gură”, a completat el.

Andrei Aradits este căsătorit și are un băiat

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ. În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cei doi, care au împreună un băiat – Eric,  au aniversat, în data de 3 iulie 2021, 17 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andrei Aradits nu se știu foarte multe lucruri. Andreea Aradits este instructor de yoga.

Andrei Aradits a povestit, pentru revista Viva, cum a cerut-o în căsătorie pe cea care i-a devenit soție și cum au ajuns să facă nunta într-un loc cu totul atipic.”Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!”. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!”. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a declarat Andrei Aradits.

citește și...