Andrei Andrei, de la ”Burlacul”, confirmat cu coronavirus. ”Am zic că ceva nu e ok aici”

17.09.2020, 13:56
Andrei Andrei, de la ”Burlacul”, confirmat cu coronavirus. ”Am zic că ceva nu e ok aici”
Andrei Andrei, de la ”Burlacul”, confirmat cu coronavirus. ”Am zic că ceva nu e ok aici”

Andrei Andrei, care a participat în urmă cu mai multe sezoane la emisiunea ”Burlacul” de la Antena 1, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Andrei Andrei a fost cel care a anunțat că este infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de tânărul care a participat la show-ul ”Burlacul” pe contul său de pe o rețea de socializare. Andrei Andrei a explicat și ce simptome a avut.

”Acum trei zile m-am testat pentru COVID și a ieșit pozitiv. Motivul era că nu am mai simțit gust și miros și am zis că ceva nu e ok aici și a trebuit să mă testez și bine am făcut. Apoi m-am izolat în casă și după ce am ieșit pozitiv m-au sunat cei de la spital și mi-au zis să stau izolat în casă”, a spus Andrei Andrei, potrivit spynews.ro.

”Ne simțim bine, totul e ok, nu avem simptome, puțină stare de oboseală și cam atât și partea frumoasă e că avem vacanță două săptămăni și o să ne uităm la filme, o să fac antrenamente acasă”, a adăugat acesta.

1.679 cazuri noi de coronavirus în România în ultima zi

Alte 1.679 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 108.690. Numărul deceselor înregistrate în ultima zi este de 27, informează Hotnews.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în Capitală – 244.

24.025 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.960. Dintre acestea, 460 sunt internate la terapie intensivă.

Pe teritoriul României, 11.540 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.807 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 38.167 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 7 persoane.

citește și...