Andreea Tonciu și soțul, tandrețuri în balcon. Fanilor nu le-a venit să creadă că s-au afișat așa!

13.08.2020, 12:02
Andreea Tonciu și soțul, tandrețuri în balcon. Fanilor nu le-a venit să creadă că s-au afișat așa!
Andreea Tonciu și soțul, tandrețuri în balcon. Fanilor nu le-a venit să creadă că s-au afișat așa!

Andreea Tonciu și-a uimit fanii cu o fotografie pe care a făcut-o la mare. Vedeta apare într-o ipostază provocatoare alături de soțul ei.

Andreea Tonciu se relaxează la mare alături de partenerul eiu de viață, Daniel. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, după cum se poate observa și dintr-o fotografie în care cei doi au fost surprinși în balcon. Îmbrăcați sumar, el – la bustul gol, acoperit doar cu un prosop, ea – cu o pereche de pantaloni din dantelă de culoare neagră, transparenți, cei doi au fost fotografiați în tandrețuri pe balconul apartamentului.

Andreea Tonciu și soțul ei stau îmbrățișați, iar el îi ține mâna pe posterior.

„Cei mai frumoși”, ”Super fund”, ”Tonciule, ești cea mai tare”, ”Foarte drăguți”, ”Cei mai frumoși”, au comentat internauții.

Fotografie cu bruneta și partenerul ei de viață în balcon la mare a adunat peste 17.000 de aprecieri.

Cununați de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Rebecca. Nașii de cununie ai celor doi sunt impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf, cu care au o relație extrem de strânsă.

Într-un interviu la TV, Anamaria Prodan vorbea despre relația pe care o are cu Andreea Tonciu și cu soțul acesteia.

“Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea!

De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice: ”Aaaaa, e nebună!”. Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună!

Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, declara celebra impresară.

citește și...