Andreea Tonciu, replică dură la adresa celor ce o atacă. ”Sunteți penibili când judecați o femeie”

24.11.2020, 13:28
Andreea Tonciu, replică dură la adresa celor ce o atacă. ”Sunteți penibili când judecați o femeie”
Andreea Tonciu, replică dură la adresa celor ce o atacă. ”Sunteți penibili când judecați o femeie”

Andreea Tonciu a ținut să le dea o replică dură celor care comentează la adresa ei și îi aduc tot felul de critici.

Sătulă de cei care o critică, Andreea Tonciu a decis să le transmită acestora un mesaj categoric în mediul online. ”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a spus bruneta, notează spynews.ro. ”Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toata viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie”, a completat ea.

Andreea Tonciu, care în prezent este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a încheiat afirmând că ea nu ar putea să fie niciodată o persoană prefăcută. ”Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”.

Andreea Tonciu a fost criticată de Oana Zăvoranu

După ce în ultima perioadă de timp a criticat o mulțime de vedete din showbiz-ul autohton, Oana Zăvoranu a luat-o recent la ochi și pe Andreea Tonciu.

Oana Zăvoranu a comentat  pe marginea aspectului fizic al Andreei Tonciu. Oana Zăvoranu a făcut referire la forma nasului Andreei Tonciu, înainte ca aceasta să se opereze.

Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu Andreea Tonciu pe InstaStory, în dreptul căreia scria întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief?”„Fostu’ tău nas…”, a mai scris Oana Zăvoranu în mediul online.

citește și...