FOTO. Andreea Tonciu, moment incendiar la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! S-a dezbrăcat în fața juraților

28.11.2020, 12:04
FOTO. Andreea Tonciu, moment incendiar la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! S-a dezbrăcat în fața juraților
Andreea Tonciu, moment incendiar la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! S-a dezbrăcat în fața juraților

În ediția de vineri seară, 27 noiembrie, a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Andreea Tonciu a oferit un moment incendiar în fața celorlalte concurente și a juraților. 

Bruneta nu a avut inhibiții și s-a dezbrăcat chiar în fața celor trei jurați, în speranța că va primi steluțele mult râvnite. Andreea Tonciu a renunțat la pantaloni, spre amuzamentelor juraților, și a rămas doar într-un body negru, minuscul.

Vedeta a recurs la acest gest pentru a-i convinge pe Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu să-i dea cele trei steluțe.

Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în fața juraților

Raluca Bădulescu: Cap foarte frumos și energia ta îmi place. Ținuta nu. Corsetul nu. Că,așa nu. Iar pantalonii…De ce i-ai pus? Măcar unii mai simpli să fi pus. Nu se leagă piesele între ele. Nu te caracterizează. Astăzi chiar nu!

Cătălin Botezatu: Îmi place, e ceva interesant, dar sunt de acord în legătură cu pantalonii.

Andreea Tonciu: Atunci fac o altă defilare. Pot să mai defilez o dată? Îmi dau pantalonii jos și defilez așa. Ia stați puțin. Vreți să-l vedeți (body) poate îmi dați steluță așa!

Cătălin Botezatu: Dacă faceai asta, aveai steluțe sigur!

Andreea Tonciu, criticată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a comentat, zilele trecute, pe marginea aspectului fizic al Andreei Tonciu. Bruneta a făcut referire la forma nasului Andreei Tonciu, înainte ca aceasta să se opereze.

Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu Andreea Tonciu pe InstaStory, în dreptul căreia scria întrebarea: ‘Ce e înalt ca formă de relief?”, ‘Fostu tău nas…’, a mai scris Oana Zăvoranu.

Sătulă de cei care o critică în mod constant, Andreea Tonciu le-a transmis un mesaj dur.

Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav’, a spus bruneta, notează spynews.ro.

citește și...