Alexandra Ungureanu, în război cu Andreea Tonciu: „Am blocat-o pe Instagram!”

14.01.2022, 13:20

Alexandra Ungureanu spune că este o fire impulsivă. Artista a mărturisit că a existat un război care s-a finalizat într-un mod pe care l-a regretat. „Am blocat-o pe Tonciu pe Instagram! Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs”. De la ce a pornit scandalul între cele doua vedete. 

Alexandra Ungureanu a vorbit în emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”, unde a răspuns la întrebările cu privire la conflictul cu Andreea Tonciu.

După ce Andreea Tonciu a jignit-o pe Alexandra Ungureanu în cadrul unei emisiuni TV, artista a blocat-o imediat pe rețelele de socializare.

„Am blocat-o pe Tonciu pe Instagram!”

„Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândărit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care, din punctul meu de vedere, s-a terminat de mult. A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine. A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și că nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău!”, a declarat solista, la „Detectorul de minciuni”, relatează Click!.

Fostele colege de la „Bravo, ai stil!Celebrities!” nu se mai urmăresc acum pe rețelele de socializare, după ce Alexandra a blocat-o pe Andreea Tonciu pe Instagram.

Alexandra Ungureanu a câștigat marele premiu la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a câștigat marele premiu de 100.000 de euro la „Bravo, ai stil! Celebrities”, în finala ultimei ediții a show-ului „Bravo, ai stil, Celebrities!”. Alexandra Ungureanu a mărturisit că mai are o parte din bani și că a folosit câștigul pentru a-și mobila apartamentul.

„Mai am încă bani din marele premiu. Banii au intrat pe un card, acolo mai erau și alți bani. Am cheltuit pe mobilarea noului meu apartament. Dar mai am încă bani, pentru că am fost deșteapă și am mai facut si bartere”, a spus Alexandra.

“Un admirator mi-a cerut ciorapii să-i miroase”

După competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”, cântăreața s-a ales și cu mulți admiratori. Unii au îndrăznit chiar să-i facă propuneri indecente pe rețele de socializare.

„Este un băiat care m-a întrebat dacă port dresuri. Eu nu prea port. Mi-a cerut dacă vreau să-i dau o pereche de ciorapi pentru că are un fetiș ca să-i miroase. Mi s-a părut distractiv”, a mai povestit vedeta.

citește și...