VIDEO / Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță, la tv! Ce a putut să spună bruneta, în direct: ‘A fost cel mai plictisitor în dormitor’

09.01.2021, 13:59
VIDEO / Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță, la tv! Ce a putut să spună bruneta, în direct: 'A fost cel mai plictisitor în dormitor'
Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță, la tv! Ce a putut să spună bruneta, în direct: 'A fost cel mai plictisitor în dormitor'

Andreea Tonciu a demonstrat în repetate rânduri că nu are rețineri atunci când vine vorba să facă dezvăluiri picante.

Bruneta este căsătorită de ani buni cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță, dar asta nu o împiedică să vorbească despre trecutul său.

Andreea Tonciu are acum o familie împlinită și fericită. De dragul soțului, ea a renunțat la cariera în televiziune, dar nu și la vechile obiceiuri.

Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea ‘La Măruță’ și a fost nevoită să treacă prin provocarea sosurilor picante. Andreea Tonciu a șocat pe toată lumea cu răspunsurile date la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc!”

Dacă la unele întrebări a ezitat să răspundă și a ales să mânânce iute, la altele nu a mai putut și a început să dea din casă în ceea ce privește viața personală. Se știe faptul că bruneta a avut o viață amoroasă agitată în trecut, însă puțini sunt cei care cunosc detalii mai intime.

Andreea Tonciu nu a avut nicio ezitare când a venit vorba de cel mai ‘plictisitor’ dintre bărbații care i-au trecut prin pat. Ea s-a amuzat teribil pe seama lui Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo.

L-a făcut de râs, în direct

Se pare că cei doi au avut o idilă în urmă cu ceva timp, însă bruneta nu a fost foarte încântată de performanțele lui în dormitor.

‘Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt… am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!”, i-a spus Tonciu lui Maruță.

De asemenea, fosta asistentă tv a dezvăluit și bărbații celebri din showbiz care i-au făcut curte și pe care i-a refuzat.

‘Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță’, a mai spus bruneta. În trecut, Andreea Tonciu a avut o relație de lungă durată cu fotbalistul Nicolae Mitea.
citește și...