Ce regrete are Andreea Tonciu. ”Poate să spunem unul micuț, dar ăsta mi-e caracterul”

08.01.2021, 15:54
Ce regrete are Andreea Tonciu. ”Poate să spunem unul micuț, dar ăsta mi-e caracterul”
Ce regrete are Andreea Tonciu. ”Poate să spunem unul micuț, dar ăsta mi-e caracterul”

Andreea Tonciu a fost întrebată dacă are regrete. Bruneta a afirmat că nu are niciunul, însă a mărturisit că există un lucru de care îi pare rău.

Invitată la un post de televiziune, Andreea Tonciu a vorbit despre regrete. „Nu am niciun regret. Poate să spunem, unul micuț, că am fost eu cu gura mare, dar ăsta mi-e caracterul. Am fost o femeie cuminte. Dacă am apărut la tv a fost pentru ce sunt eu, pentru o femeie simplă, normală și pentru nebunia mea”, a afirmat bruneta, citată de spynews.ro.

De asemenea, Andreea Tonciu a explicat și cm s-a schimbat în ultima perioadă de timp. „E greu să te schimbi în totalitate. Caracterul e același, doar că am mai schimbat anumite chestii: nu mai stau foarte mult în oraș, să stau mai mult cu soțul meu. Prietenele mele sunt vecinele mele. Dacă ies, ies la vecina. Nu mai sunt atât de nebunatică. Dar vulcanică sunt”, a spus vedeta.

Andreea Tonciu se declară sensibilă

Andreea Tonciu susține că este o persoană extrem de sensibilă.

Bruneta a afirmat că plânge foarte ușor.

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și prietenoasă. Iar uneori nu este bine deloc. Eu dacă acum cunosc o fată mă împrietenesc, dar eu nu știu dacă fata aia vrea într-adevăr să imi fie prietenă. Pentru mine toți oamenii sunt la fel. S-au schimbat multe. De mică sunt așa. Eu am explodat direct. Sunt atât de sensibilă. Chiar dacă nu dai în mine, dacă nu faci ceva foarte rău și mă atingi doar cu o vorbă, îți plâng 3 zile. Plâng la secundă”, a spus ea.

Ce spune Andreea Tonciu despre operațiile estetice

Andreea Tonciu a afirmat că este gata să-și facă alte operații estetice, după ce și-a operat nasl și bustul.

Vedeta susține că este încurajată în acest sens de partenerul ei de viață, Daniel Niculescu. Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

”O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, a afirmat Andreea Tonciu.

 

 

citește și...