Andreea Tonciu, în costum de baie și pe tocuri. Cum au reacționat cei care au văzut-o

29.07.2020, 10:29
Andreea Tonciu, în costum de baie și pe tocuri. Cum au reacționat cei care au văzut-o
Andreea Tonciu, în costum de baie și pe tocuri. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Andreea Tonciu și-a încântat fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază plină de senzualitate.

Andreea Tonciu le-a făcut o surpiză prietenilor săi virtuali. Bruneta a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care își arată trupul în costum de baie. Andreea Tonciu poartă un costum de baie întreg, cu imprimeu animal print, iar ținuta este accesorizată cu o pereche de sandale cu toc cui.

Aceasta nu s-a fotografiat în vacanță, ci în culise la emisiunea ”Bravo, ai stil. Celebrities”, de la Kanal D, unde este una dintre concurente.

Vedeta atrage atenția cu silueta sa și cu formele bine conturate. De altfel, ipostaza în care s-a pozat Andreea Tonciu a fost pe placul internauților, primind aproape 10.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii laudative.

”Mor de tine”, ”Bomba Andreea rupe tot de fiecare dată. E inegalabilă”, ”Ești frumoasă”, ”Te ador”, ”Superbă”, ”Regină”, ”Ești cea mai frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ești o legendă”, ”Ești dulce foc”, ”The best”, ”cea mai specială”, ”Minunată”, ”Wow”, ”Tu nu ai îmbătrânit?”, i-au scris internauții.

Andreea Tonciu a ținut să le răspundă fanilor ei: ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. Sunteți speciali pentru mine”.

Ce spune nașa Anamaria Prodan despre fina ei, Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Rebecca. Nașii de cununie ai celor doi sunt impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf, cu care au o relație extrem de strânsă.

Într-un interviu la TV, Anamaria Prodan vorbea despre relația pe care o are cu Andreea Tonciu și cu soțul acesteia.

“Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea!

De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice: ”Aaaaa, e nebună!”. Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună!

Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, declara celebra impresară.

citește și...