Andreea Tonciu, despre ce se petrece la ”Bravo, ai stil”. ”Mă deranjează nedreptatea din spatele camerelor de filmat”

14.12.2020, 13:57
Andreea Tonciu, despre ce se petrece la ”Bravo, ai stil”. ”Mă deranjează nedreptatea din spatele camerelor de filmat”
Andreea Tonciu, despre ce se petrece la ”Bravo, ai stil”. ”Mă deranjează nedreptatea din spatele camerelor de filmat”

Andreea Tonciu a comentat despre experiențele sale la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Andreea Tonciu este una dintre concurentele care lupta să câștige marele premiu de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta și-a spus părerea despre lucrurile care o deranjează la show-ul de stil la care este concurentă.

”Dragilor, deși poate o sa imi iau hate in continuare, poate acum ați înțeles o mica parte (cat s-a văzut la televizor) din lucrurile care m-au făcut sa ma comport asa vis-a-vis de anumite persoane….  In gală, eu am fost comentata si depunctata ca sunt în rochie, deși trebuia sa fiu in lenjerie intima, cand colega mea era in aceeași situație si a câștigat ediția. Nu am spus ca meritam eu sa fiu locul 1, dar poate alte persoane au depus mai mult efort și nu au fost favorizate. Nu am nimic personal cu nimeni, insa ma deranjează nedreptatea din spatele camerelor de filmat. Sper ca măcar acum, când suntem atat de aproape de finala, sa vedeți și voi ca nu am “latrat” degeaba tot sezonul acesta. Va rog in continuare sa fiți alături de mine, si sa ma votați, acum am cea mai mare nevoie de voi❤️❤️❤️❤️ Imi doresc din toata inima sa demonstram ca putem si ca prin sinceritate se poate castiga❤️❤️❤️❤️ Multumesc mult pentru toate mesajele frumoase, sunteti divini❤️”, a scris Andreea Tonciu pe contul său de Instagram.

Andreea Tonciu: ”Nu îmi doresc să fiu cățelușul societății”

De asemenea, Andreea Tonciu a afirmat că deși sunt situații dificile la emisiune ea încearcă să lupte până la capăt.

”Uitati-ma ajunsa si aici, la un pas de marea finala!? Sunt multe situatii si actiuni care nu ma avantajeaza, dar trebuie sa lupt pana la capat indiferent de situatie! Nu imi doresc sa ma lovesc de expresia “ M am inecat ca t…… la mal”…….. Este evident sa deranjez, dar de multe ori cred ca o astfel de lupta crancena te face mai puternic ca niciodata! LUPT, LUPT, LUPT si chiar daca mi se taie aripile de fiecare data incerc sa renasc din propia cenusa! E greu, dar nu imposibil!?? Asta imi zic dupa fiecare emisiune in care lucrurile merg de la foarte prost in sus……”, a mai spus Andreea Tonciu în mediul online.

”Mereu am respectat si voi respecta pe toata lumea, chiar daca unii nu sunt oameni cu mine!…….  vreau sa va spun ca eu nu sunt genul de om care sa accepte orice nedreptate sau care sa lase capul in jos atunci cand nu greseste! Nu pot pupa in f… si nici nu vreau, ca nu asta este scopul meu! Cred ca toti oamenii au dreptul la o parere si chiar daca este deranjanta acea parere,nu cred ca trebuie mascata prin dominare…..Asa sunt eu si nu imi doresc sa fiu “ catelusul societatii”……. chiar daca mai pierd cateodata pe aceasta tema, eu cred ca sunt mai castigata decat orice fata din acel platou…. Asta sunt eu si nu imi este rusine cu mine…..!”, a completat vedeta.

citește și...