Andreea Tonciu, alături de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce au observat cei care i-au văzut

11.06.2021, 10:49
Andreea Tonciu, alături de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce au observat cei care i-au văzut
Andreea Tonciu, alături de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce au observat cei care i-au văzut

Andrea Tonciu a postat, în mediul online, o fotografie în care apare alături de Luca, fiul cel mare al antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.  Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. După divorț, băiatul lor, Luca, a rămas să locuiască împreună cu mama sa în Germania. Luca Reghecampf e pasionat de muzica electronică. Nu a fost atras de fotbal, dar a practicat ciclismul timp de mai mulți ani.

Andreea Tonciu, alături de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Internauții au criticat-o pentru editarea fotografiei

Pe contul său de socializxare, Andreea Tonciu a publuicat o fotografie în care apare alături de fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luuca, la o terasă. ”Love my family❤️? @lucareghecampf._ ❤️?”, a scris aceasta în dreptul fotografiei.

Internauții care au văzut imaginea cu cei doi au observat un detaliu și i-au atras imediat atenția Andreei Tonciu.

”Nu te supara, vezi ca s-a dus filtrul pe ochiul băiatului i-ai machiat un ochii din greșeală”, ”Vezi că i-ai editat și lui jumătate de față”, ”De ce i-ai pus măi femeie și lui filtru: Vezi că se supără Ana și te ia în serie”, ”Vezi că i-ai editat jumătate de față”, ”I-a pus gene”, ”Ai încercat să îl machiezi și pe el?”, au comentat internauții la postarea Andreei Tonciu.

 

citește și...