FOTO/ Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux. Ce sume imense încasează lunar: „Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

28.11.2022, 13:06
FOTO/ Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux. Ce sume imense încasează lunar: „Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”
Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux. Ce sume imense încasează lunar: „Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

Andreea Tonciu o duce foarte bine din punct de vedere financiar, iar banii nu reprezintă pentru ea o problemă majoră. Recent, fosta asistentă tv și-a cumpărat un apartament luxos într-o zonă bună a Capitalei, mulți întrebându-se de unde a avut banii necesari. Ei bine, bruneta a deslușit misterul! 

De ani buni, Andreea Tonciu a renunțat la cariera în televiziune și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, ocupându-se mai mult de viața de familie. În plus, ea a și-a achiziționat de curând un apartament în valoare de 150 de mii de euro și o mașină de lux.

Mulți internauți s-au întrebat de unde are bruneta bani, ținând cont că trăim vremuri în care prețurile cresc de la o zi la alta. Se pare că pentru Andreea Tonciu banii nu sunt o problemă, deși nu lucrează.

Andreea Tonciu are bani de îi întoarce cu lopata

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Bruneta a recunoscut că cel care aduce bani în casă este soțul ei, Daniel Niculescu. Bărbatul câștigă destul de bine, având în vedere că apartamentul pe care l-au cumpărat recent valorează enorm.

Soțul brunetei are câștiguri enorme, lună de lună

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a conchis Andreea Tonciu la „Teo Show”.

„Acest apartament are trei camere și două băi. Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!  Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit vedeta, în emisiunea lui Teo Trandafir.

citește și...