Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. “Nu am scăpat”

17.06.2022, 10:59

Andreea Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta s-a dus de urgență la spital. Bruneta a stat în spital, până când cadrele medicale s-au ocupat de starea ei de sănătate, iar apoi a fost trimisă acasă. “Am ajuns din nou la spital. Sper să mă lase problemele și să nu mă mai doară.”

Andreea Tonciu a stârnit curiozitatea fanilor privind problemele ei de sănătate. Bruneta a mărturisit că starea sa de sănătate i s-a agravat, chiar în toiul nopții.

Andreea Tonciu a postat o fotografie în mediul online, în care aceasta era la spital. Bruneta a ținut să clarifice situația, imediat după ce a ieșit din unitatea medicală, spunând faptul că, de data aceasta, are probleme cu ochii.  Vedeta a fost dusa la spital de către prietena ei cea mai bună.

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital

“Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Am ajuns din nou la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneti dacă sunteti curiosi ce am pătit la ora aceasta. (…) Sper să mă lase problemele și să nu mă mai doară.”, a mărturisit Andreea Tonciu în mediul online.

Andreea Tonciu s-a mai confruntat cu probleme de sănătate, după ce s-a întors din Dominicană. Bruneta s-a postat cu perfuzia la mână pe rețelele de socializare

“Simt că mi se taie respirația”

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot” a spus Andreea Tonciu, după ce i s-a făcut rău la Survivor, potrivit viva.

Bruneta s-a confruntat și cu kilogramele în plus. Această le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, faptul că nu mai reușește să își recapete formă fizică.

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii.

 

citește și...