Andreea Tonciu, în doliu. ”Nu există cuvinte ca să exprime durerea și tristețea noastră”

16.11.2020, 09:41
Andreea Tonciu, în doliu. ”Nu există cuvinte ca să exprime durerea și tristețea noastră”
Andreea Tonciu, în doliu. ”Nu există cuvinte ca să exprime durerea și tristețea noastră”

Andreea Tonciu trece prin momente grele după ce bunica sa a încetat din viață.

Andreea Tonciu este în doliu. Bruneta a pierdut una dintre cele mai dragi persoane. Bunica vedetei a încetat din viață. Andreea Tonciu a transmis pe contul său de Instagram un mesaj plin de durere.

”Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! ?????”, a scris Andreea Tonciu în mediul online.

Andreea Tonciu e căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Impresara explica, într-un interviu, că fina ei, Andreea Tonciu, este o fire vulcanică.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie. Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel. Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel, aşa, suflet curat cum este ea. De multe ori când merg în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice „aaaaa, e nebună”. Nu, Andreea nu este nebună. Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună. Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, declarat Anamaria Prodan.

citește și...