Andreea Tonciu a atacat-o din nou pe Roxana Nemeș. Ce a putut să spună despre fosta ei colegă de la ‘Bravo, ai stil!’: ‘Toate fufele se dau vedete’

14.04.2021, 20:31
Andreea Tonciu a atacat-o din nou pe Roxana Nemeș. Ce a putut să spună despre fosta ei colegă de la 'Bravo, ai stil!': 'Toate fufele se dau vedete'

Cât timp s-a aflat în emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Andreea Tonciu a avut mai multe conflicte cu colegele sale, printre care Roxana Nemeș sau Alexandra Ungureanu, marea câștigătoare a show-ului de modă. 

Deși nu a mai luat contact cu fostele concurente de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Andreea Tonciu nu a ezitat să le atace pe aceastea. Invitată în emisiunea ‘Teo Show’, bruneta a vorbit cu sinceritate despre vedetele din România.

Întrebată de Bursucu’ care sunt divele care nu ar trebui să mai apară niciodată pe micile ecrane, Andreea Tonciu a oferit un răspuns de milioane. Tonciu a nominalizat-o pe Roxana Nemeș, fosta ei colegă de emisiune, despre care a afirmat că nu cântă atât de bine ca ea.

Andreea Tonciu, atac dur la adresa Roxanei Nemeș

„Cam toate fufele astea care apar la TV şi se dau vedete. Ele sunt vedete, dar la altceva… Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeş. Eu cânt mai bine decât Roxana oricum”, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show.

Mai mult de atât, bruneta a mărturisit că nu și-ar fi dorit să nu îl cunoască niciodată pe Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Tonciu a recunoscut, în direct, că Maurice a jignit-o fără rețineri, deși ea nu l-a supărat.

“Sunt foarte sinceră, e clară situaţia! Pe domnul Maurice Munteanu pentru că m-a jignit foarte tare, mi-a vorbit foarte tare deşi nu l-am deranjat cu nimic. Eu ştiu ce am trăit acolo (la emisiune, n.r.) Sunt vulcanică, dar trebuie să am un motiv anume”, a mai spus Andreea Tonciu, la Teo Show.

citește și...